Přejít na galerii:
Galerie: Akce 2001
6. rok činnosti Přátel přírody.
Předchozí snímek V říjnu jsme navštívili popínavé rostliny u protihlukové stěny na Střekově, které jsme zasázeli v roce 1999. Na snímku přísavník, který - na rozdíl od většiny ostatních - přežil velmi nešetrné zacházení při Následující snímek

Název obrázku: Popínavky Přátel přírody (1)
Popis: V říjnu jsme navštívili popínavé rostliny u protihlukové stěny na Střekově, které jsme zasázeli v roce 1999. Na snímku přísavník, který - na rozdíl od většiny ostatních - přežil velmi nešetrné zacházení při "údržbě" zeleně prováděné na objednávku střekovským úřadem, jehož představitele jsme na opakované přesekávání námi vysázených popínavek opakovaně (a marně) upozorňovali.
Autor: O. Hrčiak
Další obrázky v galerii:
V říjnu jsme navštívili popínavé rostliny u protihlukové stěny na Střekově, které jsme zasázeli v roce 1999. Na snímku přísavník, který - na rozdíl od většiny ostatních - přežil velmi nešetrné zacházení při Popínavky Přátel přírody (2)
V říjnu jsme navštívili popínavé rostliny u protihlukové stěny na Střekově, které jsme zasázeli v roce 1999. Na snímku přísavník, který - na rozdíl od většiny ostatních - přežil velmi nešetrné zacházení při Popínavky Přátel přírody (3)
V listopadu 2001 se Přátelé přírody pustili do čištění Kamenice v Národním parku České Švýcarsko. Na snímku Josef Korbel (v popředí).Čištění potoka v Národním parku České Švýcarsko (1)
V listopadu 2001 se Přátelé přírody pustili do čištění Kamenice v Národním parku České Švýcarsko.Čištění potoka v Národním parku České Švýcarsko (2)
V listopadu 2001 se Přátelé přírody pustili do čištění Kamenice. (Na snímku je patrné, kolik odpadu z ní během víkendu pracovní četa vynosila.)Čištění potoka v Národním parku České Švýcarsko (3)