Přejít na galerii:
Galerie: Koupání v Labi (10. 7. 2005)
Litoměřice - Střelecký ostrov
Předchozí snímek 10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta. Na snímku pózujeme na břehu Labe v Litoměřicích. Akce se účastnil také litoměřický senátor Zdeněk Bárta. (Na snímku třetí zprava, v tričku Přátel přírody.) Následující snímek

Název obrázku: Koupání v Labi 2005 (3)
Popis: 10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta. Na snímku pózujeme na břehu Labe v Litoměřicích. Akce se účastnil také litoměřický senátor Zdeněk Bárta. (Na snímku třetí zprava, v tričku Přátel přírody.)
Autor: M. Páleník
Další obrázky v galerii:
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta. Na snímku pózujeme na břehu Labe v Litoměřicích. Akce se účastnil také litoměřický senátor Zdeněk Bárta. (Na snímku třetí zprava, v tričku Přátel přírody.)Koupání v Labi 2005 (1)
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta.Senátor Bárta na Koupání v Labi
Někteří do toho šli po hlavě.Skok do Labe
Co ho čeká, až vyroste? Bude Labe mezitím zas řekou?10. červenec v Litoměřicích
10. července jsme se vykoupali ve Koupání v Labi 2005 (2)
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta.Koupání v Labi 2005 (4)
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta.Koupání v Labi 2005 (5)
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta.Koupání v Labi 2005 (6)
Džamila Stehlíková ve slušivém koupacím úboru.Koupání v Labi 2005 (7)
10. července jsme vlastním koupáním v Labi demonstrovali, že Labe je řeka, mj. ke koupání, nikoli (jen) vodní cesta. Koupání v Labi 2005 (8)