Přejít na galerii:
Galerie: Infostánek (4. a 5. 7. 2003)
Přátelé přírody se představili během festivalu Kořen na Střeleckém ostrově v Litoměřicích
Předchozí snímek 4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.) Následující snímek

Název obrázku: Infostánek s výstavou (9)
Popis: 4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)
Autor: M. Páleník
Další obrázky v galerii:
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou o Labi (1)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (2)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (3)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (4)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (5)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (6)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (7)
4. a 5. července navštívilo výstavu Přátel přírody o ohrožené přírodě řeky Labe několik set návštěvníků. (Akci zajišťovali Libor Brož a Hana Koníčková.)Infostánek s výstavou (8)