Zaslání na email

Od:
Komu:
Vzkaz:

Svědectví z předvolebního mítingu ČSSD

 
Od očitého svědka:

V Duchcově byl předvolební Zemák ČSSD. Zeman tam v podstatě dělal lídra Foldynovi a ten skutečně exceloval. Hlavním terčem kupodivu nebyla ani tak ODS, jako Strana zelených.

Podle Foldyny jsou tam jen extrémisté, jako "ty z Brna, ty Děti Země", s kterými měl co do činění kvůli dálnici D8. Záměrně blokují  dostavbu, jsou vlastně placení konkurencí, aby stavba byla přerušená a  dokončení se prodlužovalo.

Také dělají to, že někde posbírají nějaké živočichy, ty pak  poházejí podél dálnice a pak je jako náhodou najdou. A kolem toho dělají humbuk.

Ti vlastně nejvíce škodí životnímu prostředí. Taky blokují  výstavbu jezů na Labi a hliníkárnu. Všechny významné stavby.

"Já jim říkám baťůžkáři. Vypadají jako neviňátka, ale je to všechno řízené. A vede je ten Miroslav Patrik".

Na můj nesouhlas a dotaz, co chtějí jako Foldyna a ČSSD udělat pro životní prostředí v severních Čechách, tak Foldyna zabodoval - "prioritou je pro mě dostavba dálnice D8 a další dopravní síť.

A Zeman k tomu jen dodával, že Krušné hory už se opět  zelenají, že byli také u mosteckého Váni na vinicích na výsypkách a jak je to  tu krásné atd.

Foldyna se ještě neopoměl otřít o Bursíka, Havla apod., kteří chtějí zdražit energii ekologickou daní - když máme tu výhodu, že máme  levné hnědé uhlí apod.

Svůj názor na výroky p. Foldyny můžete vyjádřit ZDE.